Cursus Nederlands Drachten!

Start u cursus Nederlands

Drachten
vandaag nog !

Zelf studie tempo bepalen?

Jij bepaalt zelf hoe lang je over de cursus Nederlands Drachten doet. Je kan de cursus sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de cursus Nederlands geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met handige (online) studietools, echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Praktische cursus Nederlands voor Beginners?

De Cursus Nederlands Drachten voor beginners is erg praktijkgericht. Je leert de taal aan de hand van alledaagse situaties en herkenbare voorbeelden. Van dagelijkse gesprekken over het weer tot het vragen naar de weg. Ook typische vakantiesituaties komen aan bod, zoals hoe je eten bestelt in een restaurant en hoe je jezelf verstaanbaar maakt in een winkel.

Korting vervolg cursus Nederlands:

Heb jij de cursus Nederlands Drachten voor beginners met plezier afgerond en wil je je kennis verder verdiepen met de cursus Nederlands voor gevorderden van ons? Dan krijg jij 15% korting op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud student 15% korting.

Cursus Nederlands Drachten

Cursus Nederlands Drachten

Wij geven de cursus Nederlands Drachten ook op lokatie Wil je een cursus volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit.Voor de cursus Nederlands Drachten, kunt u een lespakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de cursus Nederlands. Vraag informatie aan bij een onze docente's en laat u verrassen door de prijs !

Cursus Thuis Volgen

De voordelen van thuis een opleiding, studie of cursus Nederlands volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de cursus Nederlands starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een cursus wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.